#1 2009-08-26 16:15:38

Yatsumoto

http://img4.imageshack.us/img4/7043/chunin.png

9641635
Punktów :   

Yatsumoto

Imię: Yatsumoto
Nazwisko: Kashiwgata
Wioska: Konoha Gakure no Sato
Ranga: Genin
Krótki życiorys: Jestem Yatsumoto mieszkam wraz z moją rodziną w wiosce liścia.Moja przygoda z shinobi zaczeła sie gdy miałem 3 lata to też wtedy moj ojciec powiedział że najwspanialszym zadaniem jest zostać ninja.Od tego czasu ojciec uczył mnie prostych sztuczek typu rzucanie shuriken lub kunai.Po paru latach nadszedł czas wyruszenia do szkoły, akademi ninja ! ! Obiecałem więc rodzinie że rozsławie nasze nazwisko moimi niezwykłymi dokonaniami.Nie jestem zawzięty raczej nazwał bym to czystą upartością która czasem pomaga a czasem sprowadza wiele problemów moje nindo to: Nie ważne czy zostanę kimś ważnym chodzi mi tylko aby moje nazwisko było znane na całym świecie ! ! !
Nastawienie: Neutralny

Chakra: Doton

Sensei:

Ekwipunek:
- 100 shuriken
- Katana rodu Kashiwagata

Techniki:
Kawarimi no jutsu koszt 400
Bushin no Jutsu koszt 400
Sabaku Sousou koszt 500
Konoha Reppuu koszt 0
Endan koszt 700-1 kula ognia
Suna Bushin no jutsu koszt 500-1 klon
Ryu:200
Chakra:3 100
Siła: 5
Zręczność: 5
Szybkość: 5
Witalność: 5

Ostatnio edytowany przez Yatsumoto (2009-08-28 13:40:32)

Imię: Yatsumoto
Nazwisko: Kashiwgata
Wioska: Konoha Gakure no Sato
Ranga: Chunin
Krótki życiorys: Jestem Yatsumoto mieszkam wraz z moją rodziną w wiosce liścia.Moja przygoda z shinobi zaczeła sie gdy miałem 3 lata to też wtedy moj ojciec powiedział że najwspanialszym zadaniem jest zostać ninja.Od tego czasu ojciec uczył mnie prostych sztuczek typu rzucanie shuriken lub kunai.Po paru latach nadszedł czas wyruszenia do szkoły, akademi ninja ! ! Obiecałem więc rodzinie że rozsławie nasze nazwisko moimi niezwykłymi dokonaniami.Nie jestem zawzięty raczej nazwał bym to czystą upartością która czasem pomaga a czasem sprowadza wiele problemów moje nindo to: Nie ważne czy zostanę kimś ważnym chodzi mi tylko aby moje nazwisko było znane na całym świecie ! ! !
Nastawienie: Neutralny

Chakra: Doton

Sensei:

Ekwipunek:
- 100 shuriken
- Katana rodu Kashiwagata

Techniki:
Kawarimi no jutsu koszt 400
Bushin no Jutsu koszt 400
Sabaku Sousou koszt 500
Konoha Reppuu koszt 0
Endan koszt 700-1 kula ognia
Suna Bushin no jutsu koszt 500-1 klon
Ryu:200
Chakra:1 900
Siła: 5
Zręczność: 5
Szybkość: 5
Witalność: 5

#2 2011-05-08 20:02:20

SEO

http://img4.imageshack.us/img4/3227/genin.png

Punktów :   

Re: Yatsumoto

Moderowany katalog stron internetowych . Do katalogu można dodawać strony darmowe jak i płatne. katalog4you.pl jest zbiorem wielotematycznym stron.
Strony w katalogu moderowane są w ciągu 24 godzin.

Stopka forum

RSS