Miejsce walki:
Maleńka wyspa ok. 0.3km[2] znajdująca się na granicy Kraju Ognia i Wody.Nie ma żadnych drzew.Podłoże to jedynie twardy twardy czarnoziem. Żadnej trawy czy krzewów.Z wszystkich stron widać morze.
2.Warunki pogodowe:
Pochmurno, zbiera się na deszcz.
3.Elementy specjalne;
-worek z sen bon na samym środku zostawiony przez mizukage,
Kolejność:
Hayate
Yatsumoto
Ewentualnie
Haku
•••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••
Imię: Haku
Nazwisko: Shiro
Wioska: Kiri Gakure no Sato
Ranga: Mizukage
Krótki życiorys:Urodziłem się w górach.W pobliżu Yuki Gakure.Posiadałem niezwykłą umiejętności dzięki której byłem tak skoncentrowany i skupione,że mogłem poruszać wodą , w dowolny sposób ,a także ją zamrażać.Takie umiejętności były zakazane,więc gdy mój ojciec dowiedział się o tym chciał mnie zabić.Pod wpływem emocji przestałem kontrolować moje umiejętności i zabiłem wszystkich z mojej rodziny,uciekając.Błąkałem się po okolicy,aż przygarną mnie pewien człowiek był shinobi z Kiri Gakure i nazywał się Zabuza.Z nim stałem się silny,razem zarabialiśmy jako najemnicy stałem się prawie nie do pokonania,aż do czasu wiedziałem ,że muszę oddać życie za niego bo on mi dał je.Zapłaciłem za to życiem,choć kilka minut wcześniej poznałem w spaniałego ninja o imieniu Naruto...
Pewnego dnia obudziłem się w mrocznym miejscu.Ostatnie co pamiętałem to rozmowę z Naruto.Po kilku minutach poszedł do mnie człowiek o imieniu Orochimaru i powiedział "Witaj w świecie żywych" przeraziłem się i zaraz przypomniałem sobie że wyczułem zagrożenie i niebezpieczeństwo czyhające na Zabuze i że próbowałem go ochronić.Orochimaru powiedział,że mnie ożywił,po 6 latach od mojej śmierci.Kilka miesięcy później orochimaru został zabity przez Sasuke Uchicha, którego też pamiętałem z tego wydarzenia sprzed 6 lat.Pomyślałem że dostałem drugą szanse.Powróciłem do Kiri Gakure i postanowiłem ,że zostane Mizukage i zniszcze wszelkie zło tam panujące.
Nastawienie:Dobry w głębi serca
Chakra:Hyouton(lód)
r/c:Wyciągam Katane
Chakra b/z
Imię: Gekkou
Nazwisko: Hayate
Wioska: Mgły
Ranga:Genin
Krótki życiorys:Początkujący shinobi ,który marzy o zostaniu Anbu.Choć jest ciężko on ma nadzieje że przyczyni się do rozwoju wioski i pomoże kage w jego obowiązkach.
Nastawienie:Dobry
Chakra: Suiton(woda)
Sensei: Haku
Demon:Hokou
Ekwipunek:
-Katana (1)
-Podręczne zwoje (2)
-Opaska na głowę (1)
-Kunai (10)
-Kieszonki na zwoje
-Kamizelka
Techniki:
-Kawarimi no jutsu (400)
-Tsubame Fubuki (300 za 10)
-Makyou Hyoushou (500 za turę)
-Kokohi no Jutsu (400)
Ryu:1 400
Chakra:2 000
Siła: 5
Zręczność: 5
Szybkość: 5
Witalność: 5
Yatsumoto stoi na krańcu wyspy...Z daleka spostrzegł swojego przeciwnika i odrazu wyjął katanę rodziny Kashiwagata scisnął ją mocno w prawej dłoni i ruszył spokojnym krokiem w stronę przeciwnika.....
1.Błąd stoimy oddaleni od siebie o 25m...
Hayate wbija katane w ziemie i zaciska ręce przygotowując się do wykonania pieczęci>
Ch b/z
Krótki życiorys:Początkujący shinobi ,który marzy o zostaniu Anbu.Choć jest ciężko on ma nadzieje że przyczyni się do rozwoju wioski i pomoże kage w jego obowiązkach.
Ekwipunek:
-Katana (1)
-Podręczne zwoje (2)
-Opaska na głowę (1)
-Kunai (10)
-Kieszonki na zwoje
-Kamizelka
Techniki:
-Kawarimi no jutsu (400)
-Kokohi no Jutsu (400)
Yatsumoto gdy ujżał stojącego w miejscu ninja podbiegł na odległość mniej więcej 10 metrów i lewą ręką wyjął z kieszeni kilka shuriken i cisnął nimi w stronę Hayate gdy ten zabieg się nie uda szarszuje na ninja zadając płaskie i szybkie cięcie od dołu..
Gdy ty biegłeś ja zacząłem wykonywać pieczęcie złapałem katane i gdy ty rzuciłeś we mnie shurikenami one trafiły w kłodę drewna.
Kawarimi no jutsu
Chakra 2100 (dokupiłem 500 ale zapomniałem dopisać )
Ekwipunek:
-Katana (1)
-Podręczne zwoje (2)
-Opaska na głowę (1)
-Kunai (10)
-Kieszonki na zwoje
-Kamizelka
Techniki:
-Kawarimi no jutsu (400)
-Kokohi no Jutsu (400)
Hayate uniknął lecących shurikenów
•••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••
Krótki życiorys:Urodziłem się w górach.W pobliżu Yuki Gakure.Posiadałem niezwykłą umiejętności dzięki której byłem tak skoncentrowany i skupione,że mogłem poruszać wodą , w dowolny sposób ,a także ją zamrażać.Takie umiejętności były zakazane,więc gdy mój ojciec dowiedział się o tym chciał mnie zabić.Pod wpływem emocji przestałem kontrolować moje umiejętności i zabiłem wszystkich z mojej rodziny,uciekając.Błąkałem się po okolicy,aż przygarną mnie pewien człowiek był shinobi z Kiri Gakure i nazywał się Zabuza.Z nim stałem się silny,razem zarabialiśmy jako najemnicy stałem się prawie nie do pokonania,aż do czasu wiedziałem ,że muszę oddać życie za niego bo on mi dał je.Zapłaciłem za to życiem,choć kilka minut wcześniej poznałem w spaniałego ninja o imieniu Naruto...
Pewnego dnia obudziłem się w mrocznym miejscu.Ostatnie co pamiętałem to rozmowę z Naruto.Po kilku minutach poszedł do mnie człowiek o imieniu Orochimaru i powiedział "Witaj w świecie żywych" przeraziłem się i zaraz przypomniałem sobie że wyczułem zagrożenie i niebezpieczeństwo czyhające na Zabuze i że próbowałem go ochronić.Orochimaru powiedział,że mnie ożywił,po 6 latach od mojej śmierci.Kilka miesięcy później orochimaru został zabity przez Sasuke Uchicha, którego też pamiętałem z tego wydarzenia sprzed 6 lat.Pomyślałem że dostałem drugą szanse.Powróciłem do Kiri Gakure i postanowiłem ,że zostane Mizukage i zniszcze wszelkie zło tam panujące.
Gdy juz jestem blisko Robie Suna bushin no jutsu jeden klon wyrasta z piasku i atakuje a ja osłonięty klonem wyskakuje w góre robie przeczęć Endan ! ! ! Ognista szybka kula gna w stronę Hayate...
Chakra minus 1200 zostało 1900
Ostatnio edytowany przez Yatsumoto (2009-08-28 14:38:52)
Zapomniałeś o chakrze
Nie wiesz gdzie się pokazałem, (realistyczność) znajduje się 40 m od ciebie na północny zachód gdy ty się zorientowałeś minęło troch czasu zorientowałem się że nie mam katany (ten Mizukage ) zostawiłem ją na miejscu.Odskakuje i łatwością unikam rendanu .Po czym robię Kokohi no Jutsu
Widzisz przed sobą bujne krzaki (wiesz że to iluzja) ale nie masz kai by ją zniweczyć nie widzisz mnie
rc 1700
chakra
Ekwipunek:
-Katana (1)
-Podręczne zwoje (2)
-Opaska na głowę (1)
-Kunai (10)
-Kieszonki na zwoje
-Kamizelka
Techniki:
-Kawarimi no jutsu (400)
-Kokohi no Jutsu (400)
Yatsumoto stanął w miejscu a przed nim stoi jego klon... Który bacznie obserwuje wszystko gotow do ataku . Ja w tym momencie składam ręce w pieczęć Sabaku Sousou... Piasek zaczyna wirować wokół mnie...
Chakra minus 500 zostało 1300
Ostatnio edytowany przez Yatsumoto (2009-08-28 14:50:02)
r/c: [ Ukryta Akcja ]
Ostatnio edytowany przez Hayate (2009-08-28 14:54:12)
Ekwipunek:
-Katana (1)
-Podręczne zwoje (2)
-Opaska na głowę (1)
-Kunai (10)
-Kieszonki na zwoje
-Kamizelka
Techniki:
-Kawarimi no jutsu (400)
-Kokohi no Jutsu (400)
Yatsumoto oddaje Wallkowera
Hayate Wygrywa